Baton proteic Redis, Fibrobar-Forte 60 gr	Baton proteic Redis, Fibrobar-Forte 60 gr
Move your mouse over image or click to enlarge

Baton proteic Redis, Fibrobar-Forte 60 gr


Cod produs: Baton proteic Redis, Fibrobar-Forte 60 gr
Disponibilitate: Out Of Stock
2.90 RON
Cant:
- +
 
Preţ:

FIBROBAR FORTE - DESCRIERE

Fibrobar-forte este un baton proteic cu valoare energetica redusa, dar cu un continut ridicat de fibre vegetale, acizi grasi polinesaturati Omega 3 si L-carnitina. Formula favorizeaza scaderea in greutate, eliminarea grasimilor, scaderea colesterolului si a trigliceridelor, imbunatatirea tranzitului intestinal, mentinerea sanatatii articulatiilor si tonifierea sistemul cardiovascular. Combate senzatia de foame.

FIBROBAR FORTE - ADMINISTRARE

Se recomanda consumarea a 1-3 batoane pe zi, permitand renuntarea la una sau mai multe mese. 100% vegetal. Nu se recomanda diabeticilor.

FIBROBAR FORTE -  INGREDIENTE

Fibrobar forte contine: fructoza, dextroza, pudra de cacao (14,3%), ulei de palmier, izolat proteic din soia nemodificata genetic, fulgi de porumb, tarate de grau (contine gluten), seminte de in, L-Carnitinã tartrat, lecitina (contine soia). Poate contine urme de ou, arahide si lactoza.

FIBROBAR FORTE -  RECOMANDARI

Fibrobar forte este indicat pentru curele de slabire. Produsul este un supliment alimentar. El nu inlocuieste alimentatia variata. Consumatorul este sfatuit sa se limiteze la dozele recomandate si sa citeasca cu atentie datele inscrise pe eticheta. Produsul nu trebuie lasat la indemana copiilor si nu se recomanda diabeticilor. A se pastra in locuri ferite de caldura si umezeala.

FIBROBAR FORTE - INFORMATII NUTRITIONALE:

** /baton 60 g
*Calorii 208 kcal (870 KJ
Carbohidrati (simpli si polimoleculari) 25 g (din care 15,5g zaharuri simple)
Fibre vegetale 12 g
L-CARNITINA 250 mg
Lecitina 170 mg
Lipide vegetale 8 g
Minerale 5 g
Omega 3 2,5 g
Proteine 9 g

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: