Termeni si conditii

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

SC Rob Shop Online Consulting SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand folosind link-ul "Termeni si Conditii" .

Acest site este intretinut si administrat de SC Rob Shop Online Consulting SRL.

Intregul continut al site-ului online4kids.ro  - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica si alte date - este proprietatea online4kids.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Online4kids.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

Imaginile sunt prezentate pe site pentru exemplificare, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.), dar compozitia sau caracteristicile produselor sunt aceleasi furnizate de importator sau distribuitor.