Informatii despre livrare

 

Livrarea comenzilor
In urma lansarii comenzii dumneavoastra veti primi, in cel mai scurt timp, un e-mail de confirmare. Livrarea produselor comandate se face in termen de 2 – 4 zile lucratoare. Pe raza municipiului Bucuresti si in zonele limitrofe, livrarea se face de catre un curier online4kids, direct la usa dumneavoastra. In ziua livrarii, veti fi contactat telefonic penrtu a stabili ora la care doriti sa se efectueze livrarea.

COMENZILE PRIMITE DIN BUCURESTI SAU ZONELE LIMITROFE BUCURESTIULUI
In Bucuresti livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 200 RON. In cazul in care valoarea comenzii este mai mica de 200 RON se percepe o taxa de transport de 9 RON.
Important: livrarea produselor este asigurata in limita stocurilor disponibile in depozitul nostru sau al furnizorului.

COMENZILE PRIMITE DIN ALTE LOCALITATI DECAT BUCURESTI
Comenzile primite din afara Bucuresti-ului se vor livra prin intermediul unei firme de curierat rapid. Livrarea acestor comenzi este GRATUITA pentru comenzile a caror valoare depaseste suma de 200 RON.  Coletul va fi expediat de catre firma noastra in termenul de 2 – 4 zile lucratoare de la lansarea comenzii.

Taxa unica de expediere are valoarea de 19 RON si se aplica doar comenzilor cu o valoare sub 200 RON, aceasta va fi inclusa in valoarea de ramburs de achitat in momentul ridicarii comenzii.

La livrarile facute prin firma de curierat rapid coletul va ajunge la dumneavoastra in termen de 24 – 48 de ore de la expedierea lui de catre firma noastra.

Suma care va trebui platita de catre dumneavoastra va fi achitata direct la firma de curierat si va include:
- valoarea produselor comandate (valoarea facturata)
- taxa de livrare de 19 RON daca valoarea comenzii este mai mica de 200 RON.

Plata produselor:

Modalitatile de plata acceptate in momentul de fata sunt:
- plata ramburs
- plata in numerar la livrare.
- plata prin Ordin de Plata

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Vanzatorul va efectua livrare Bunurilor si Serviciile pe teritoriul Romaniei.

Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator prin serviciul propriu de curierat pe raza localitatii Bucuresti si Ilfov si prin  servicii externe de curierat si curierat rapid.

In cazul in care un produs nu se gaseste pe stoc clientul va fi anuntat pentru a hotari asupra comenzii.