Glutamina, Redis, 120 capsuleGlutamina, Redis, 120 capsule
Move your mouse over image or click to enlarge

Glutamina, Redis, 120 capsule


Cod produs: Glutamina, Redis, 120 capsule
Disponibilitate: În Stoc
29.00 RON
Cant:
- +
 
Preţ:

L-Glutamina reprezinta cel mai important aminoacid pentru sportivi.

Recomandari: L-Glutamina reprezinta cel mai important aminoacid pentru sportivi. In timpul efortului fizic, organismul pierde o cantitate importanta de aminoacizi, printre care si L-Glutamina, care reprezinta 60% din totalul aminoacizilor liberi din muschi si 20% din totalul aminoacizilor circulanti in organism.
L-Glutamina favorizeaza sinteza proteinelor, previne catabolismul muscular, imbunatateste recuperarea dupa efort, stimuleaza hormonul de crestere si activitatea sistemului imunitar, favorizeaza hidratarea celulara, creste productia de glicogen in ficat, transporta azotul in locurile in care organimsul are cea mai mare nevoie.
Glutamina a devenit extrem de populara in randul sportivilor, in principal din cauza faptului ca grabeste recuperarea fizica si sporeste masa musculara.

GLUTAMINA - ADMINISTRARE

Administrare: se recomanda servirea unei portii (10 capsule) de mai multe ori pe zi, in limita a 0,25 g pe kilocorp, din care una imediat dupa antrenament, impreuna cu apa sau alt lichid potabil. O capsula contine 500 mg de L-Glutamina.
    Efecte secundare: nu produce efecte secundare.
    Contraindicatii: nu are contraindicatii.
In caz ca nu sunteti multumit de acest produs, va rugam sa-l inapoiati in termen de 10 zile de la cumparare si noi va vom restitui contravaloarea.

GLUTAMINA - INGREDIENTE

Ingrediente:  L-Glutamina.
Informatii nutritionale/portie (10 capsule):
L-Glutamina                              5 g
Valoare energetica: 21,6 Kcal (90,4 KJ)    

Cutie cu 120 capsule.

Culoarea capsulelor poate fi diferita de la un lot la altul, dar continutul lor este acelasi.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: