Shake Smooth Cocoa

  • Cu fibre alimentare, cum ar fi coji de psyllium și proteine vegane din mazăre, fasole și soia
  • Îndulcitor natural de la stevie
  • Fără potențiatori de aromă, ulei de palmier și coloranți artificiali
  • Fără gluten și lactoză

Controlul greutății: Înlocuirea a două dintre mesele principale zilnice, ca parte a unei diete cu un conținut caloric scăzut, cu un astfel de înlocuitor de masă (shake-uri, supe și fulgi LR FIGUACTIVE) contribuie la pierderea în greutate. Pentru a obține efectul specificat, două mese principale trebuie înlocuite zilnic.

Menținerea greutății: Înlocuirea uneia dintre mesele principale zilnice ca parte a unei diete cu un conținut caloric scăzut cu un astfel de înlocuitor de masă(shake-uri, supe și fulgi LR FIGUACTIVE) ajută la menținerea greutății. Pentru a obține efectul declarat, o masă principală trebuie înlocuită zilnic cu un înlocuitor de masă.

Ingrediente: izolat proteic din soia (31%), maltodextrină, ulei de cocos, proteină din mazăre (8%), pulbere de coajă de psyllium(6%), inulină (5%), emulgator: lecitină din soia; aromă naturală, izolat proteic de fasole de câmp (2%), carbonat de calciu, fosfat de calciu, colorant alimentar: pulbere de suc de sfeclă roșie; hidroxid de magneziu, fosfat de potasiu, îndulcitor: glicozide steviol din Stevia; pudră de căpșuni (0,2 %), acidifiant: acid citric, acid tartric; agent de eliberare: dioxid de siliciu; sare, acid L-ascorbic, oxid de zinc, pirofosfat de fier, nicotinamidă, D-pantotenat de calciu, Dalfa- acetat de tocoferil, sulfat de mangan, antioxidant: alfa-tocoferol; Carbonat de cupru, riboflavină, clorhidrat de piridoxină, mononitrat de tiamină, acetat de retinil, acid pteroil monoglutamic, iodură de sodiu, selenit de sodiu, filochinonă, D-biotină, colecalciferol, cianocobalamină

Utilizare

Amestecați 3 linguri de conținut cu 300 ml de băutură de soia neîndulcită într-un shaker

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: